Native

Badamia exclamationis (Fabricius, 1775) Species

Brown Awl

Badamia exclamationis (Fabricius, 1775) (Brown Awl) is a Species under Genus Badamia. It is also commonly known as Narrow-winged Awl (en) and 呐弄蝶 (zh).

Other common names
Narrow-winged Awl en, 呐弄蝶 zh, 尖翅弄蝶 zh, 淡绿弄蝶 zh, 猿尾藤弄蝶 zh, 窄翅角纹弄蝶 zh, 长翅弄蝶 zh.
Distribution
American Samoa, Australia, Bangladesh, Cambodia, China (Hong Kong, Macau), Christmas Island, Fiji, French Polynesia, Guam, India, Indonesia, Japan, Malaysia, Myanmar, Namibia, Nepal, New Caledonia, Northern Mariana Islands, Palau, Papua New Guinea, Philippines, Samoa, Singapore, Sri Lanka, Thailand, Vietnam.
Points shown indicate occurrence data available from various data sources, including but not limited to a subset of GBIF occurrence data or LKCNHM's occurrence datasets.
Specimens & Observations 1 records
Badamia exclamationis
BOS.00115182 ?
Specimen
Sex / Stage
—
Identified by
Gan Cheong Weei
External Databases
Scroll