Visitor Least Concern

Thalasseus bengalensis (R.Lesson, 1831) Species

Lesser Crested Tern

Thalasseus bengalensis (R.Lesson, 1831) (Lesser Crested Tern) is a Species under Genus Thalasseus. It is also commonly known as 小凤头燕鸥 (zh).

Other common names
小凤头燕鸥 zh.
Distribution
Aland Islands, Albania, Algeria, Australia, Austria, Bahrain, Bangladesh, Belarus, Belgium, Bosnia and Herzegovina, British Indian Ocean Territory, Bulgaria, Cambodia, China, Christmas Island, Cocos (Keeling) Islands, Comoros, Croatia, Czech Republic, Denmark, Djibouti, Egypt, Eritrea, Estonia, Finland, France, French Southern and Antarctic Lands, Gabon, Germany, Gibraltar, Greece, Guinea, Guinea-Bissau, Hungary, Iceland, India, Indonesia, Iran, Ireland, Israel, Italy, Jordan, Kenya, Kosovo, Kuwait, Latvia, Libya, Lithuania, Madagascar, Malaysia, Maldives, Mauritania, Mauritius, Mayotte, Moldova, Montenegro, Morocco, Mozambique, Myanmar, Netherlands, North Macedonia, Norway, Oman, Pakistan, Papua New Guinea, Poland, Portugal, Qatar, Reunion, Romania, Russia, Saudi Arabia, Senegal, Serbia, Seychelles, Sierra Leone, Singapore, Slovakia, Slovenia, Somalia, South Africa, Spain, Sri Lanka, Sudan, Svalbard and Jan Mayen, Sweden, Switzerland, Syria, Tanzania, Thailand, The Gambia, Timor-Leste, Tunisia, Turkey, Ukraine, United Arab Emirates, United Kingdom, Vietnam, Western Sahara, Yemen.
Specimens & Observations 1 records
Thalasseus bengalensis
BOS.00102924 ?
Observation
Sex / Stage
—
Observed by
Con Foley
Identified by
Con Foley
Scroll